Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caravana mașinilor Mercedes - Benz full-electrice, organizată de Auto Schunn pe Valea Mureșului

Caravana mașinilor Mercedes - Benz full-electrice, organizată de Auto Schunn pe Valea Mureșului
Comentează 0

În dimineața zilei de sâmbătă, 7 august, la Reprezentanța Auto Schunn din Arad s-au adunat o seamă de prieteni, colaboratori și clienți, care au fost invitați să ia parte la o Caravană a mașinilor Mercedes - Benz full-electrice pe un traseu pitoresc de pe Valea Mureșului.

Mai precis oaspeții au fost poftiți de către managerul general, d-na Elena Kovacs și de către Dorin Cura, managerul vânzări auto să încerce experiența inedită de a conduce mai multe modele EQA și EQC, mașini complet electrice și cu care întreaga întreaga coloană s-a deplasat apoi pe Valea Mureșului până la Casa Bata, unde s-a facut un popas pentru ”încărcarea bateriilor”, dar nu ale mașinilor, ci ale oaspeților, la o masă surpriză. După aceea întreg convoiul a parcurs drumul înapoi, cu o oprire la Lipova, mai exact la Mănăstirea Sfânta Maria Radna, pentru o binevenită reculegere spiriruală.

”În primul rând doresc să mulțumesc invitaților noștri că au dat curs astăzi îndemnului de a trăi alături de noi aceste momente speciale, căci într-adevăr, viitorul este aici. Acest fapt ne umple de încredere că toată neliniștea pe care astăzi o trăim din diferite motive, ușor, ușor ne va oferi soluții, astfel că generațiile care vin să se bucure de planeta noastră. Noi suntem aici pentru dumneavoastră, mașinile sunt pentru dumneavoastră, ziua aceasta v-am dedicat-o tot dumneavoastră”, i-a întîmpinat  managerul general, d-na Elena Kovacs, pe oaspeții prezenți.

”Astăzi intrăm într-o nouă eră, cea a mobilității electrice și de aceea noi, echipa de la Auto Schunn, împreună cu d-na Kovacs, vă vom duce într-o experiență pe care nu ați avut-o până acum. Ne bucurăm că este o zi frumoasă și avem la dispoziție cele mai noi tehnologii prin aceste modele EQA și EQC, pe care le veți avea la dispoziție pe întreg parcursul zilei de azi”, a punctat și Dorin Cura, managerul vânzări auto, adresându-se invitaților.

Galerie foto (129)

Articole asemanatoare