Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Caravana frumuseții la Pecica

Caravana frumuseții la Pecica
Comentează 0

Caravana frumuseții începe și în acest an la Pecica, urmând să continue cu orașele Ineu, Sântana, Chișineu-Criș și Sebiș. Miss Pecica va fi organizat în cadrul Zilelor Orașului Pecica, în data de 14 mai, de către comitetul organizatoric al  Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în parteneriat cu Primăria Orașului Pecica.

Cu sprijinul conducerii Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr“ Pecica, organizatorii au participat la o întâlnire de informare cu elevele unității de învățământ, încă înainte de vacanța de primăvara, în cadrul căreia reprezentanții proiectului au prezentant regulamentul concursului, care vizează educația non-formală. La competiție pot participa si fetele din satele aparținătoare Bodrogu Vechi, Sederhat și Turnu. Câștigătoarea concursului se va califica automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în această vară.

Criteriile de selecție vizează tinerele necăsătorite cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Fetele care doresc să se înscrie la concurs o pot face pe pagina de Facebook „Miss Pecica Oficial“ sau la adresa de mail misspecica@yahoo.com, până la data de 02.05.2022.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite