Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când vine Avocatul Poporului la Arad

Biroul Teritorial Timişoara al Instituției Avocatului Poporului, a dat publicității programul de desfăşurare a audienţelor în teritoriu aferent lunii februarie.

Când vine Avocatul Poporului la Arad
Comentează 0

Astfel, conform celor declarate de Roxana Marcu, consilier în cadrul Biroului Teritorial Timișoara, un reprezentant al instituției se va afla la Arad pe 3 februarie, între orele 12 – 16. Audiențele se vor ține  la sediul Direcţiei Venituri a Municipiului Arad, de pe str. Mucius Scaevola, nr. 9-11.

Mai trebuie spus că la Reșița, audiențele se vor ține pe 10 februarie între orele 10 – 14, la sediul Poliţiei Locale, situat pe B-dul Al. I. Cuza, nr. 39. 

„Consilierii din cadrul Biroului Teritorial Timișoara vor acorda audiențe cetățenilor din județele Arad și respectiv Caraș Severin la locațiile sus menționate. Audienţele se vor susţine în continuare şi la sediul Biroului Teritorial Timişoara al Avocatului Poporului din Timişoara, Bd. Revoluţiei din 1989, nr. 17, zilnic între orele 9 – 16. Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate pot suna la nr. de telefon 0256/220321”, a ținut să precizeze Roxana Marcu.

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite