Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când se va putea circula pe asfalt nou pe toată lungimea drumului Arad-Şiria

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, dă arădenilor o veste bună: la sfârșitul lunii octombrie se va finaliza turnarea primului strat de asfalt de la Arad la Șiria, pe toată lungimea drumului, fără întrerupere pe traseu!

Când se va putea circula pe asfalt nou pe toată lungimea drumului Arad-Şiria
Comentează 3

Informația a fost confirmată de firma constructoare, care a precizat că în funcție de condițiile meteo primul strat ar putea fi turnat chiar mai devreme! Asta va însemna că de la Arad la Șiria se va circula pe asfalt nou, chiar dacă în condiții de șantier, urmând ca lucrarea să fie finalizată anul viitor prin turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv stratul de uzură.

„Lucrările la drumul Arad-Șiria, cel important șantier deschis pe drumurile județene în această perioadă, avansează cu rapiditate. Se lucrează în ritm accelerat, iar constructorul a transmis că în luna octombrie va finaliza așternerea primului strat de asfalt, cel de legătură! Este interesul tuturor ca lucrarea să fie realizată corect, astfel încât să avem un drum cu adevărat bun!”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA

Drumul județean Arad-Horia-Șiria-Pâncota face parte din cel mai ambițios proiect din România de modernizare a drumurilor județene prin care Consiliul Județean Arad și-a propus să modernizeze 650 kilometri de drumuri până în anul 2025. Unele dintre acestea sunt construite de la zero. Majoritatea drumurilor sunt realizate cu finanțare europeană câștigată de Consiliul Județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite