Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când avea doar 5 ani, LINA a născut un băiețel perfect sănătos, devenind cea mai tânără mamă din lume! Cum arată ACUM, în 2017

Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vărstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni si 21 de zile.

Când avea doar 5 ani, LINA a născut un băiețel perfect sănătos, devenind cea mai tânără mamă din lume! Cum arată ACUM, în 2017
Comentează 0

Cazul copilei din Peru a sfidat toate legile medicinei. Mai ales că băiețelul a venit pe lume perfect sănătos, primind la naștere nota maximă, 10, din partea medicilor. Inițial, s-a crezut că are o tumoare. După un consult mai atent, medicul Gerardo Lozada  a constatat că fata era însărcinată în 7 luni.  Și astfel, la 14 mai 1939 Lina Medina a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a primit numele doctorului care a ajutat-o la naştere, Gerardo.

Curios este faptul că identitatea tatălui bebelușului nu a fost niciodată aflat. Pe de altă parte, însă, Tiburelo Medina, tatăl Linei, a fost pus sub acuzare că a abuzat-o sexual pe fiica lui şi autorităţile l-au arestat, pentru ca mai apoi să îl elibereze din cauza lipsei dovezilor.

Gerardo Medina a dus o viață normală, din punct de vedere biologic, însă a murit din cauza unei boli la măduva spinării, la 40 de ani, demonstrându-se însă că decesul nu a avut nicio legătură medicală cu vârsta mamei sau cu modul în care a venit pe lume. De cealaltă parte, Lina trăiește și astăzi, având 83 de ani.

Vezi galeria foto aici.

Sursa fanatik.ro


Scrie un comentariu

trimite