Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Când ajunge în România noul Samsung Galaxy S9

Livrările în România pentru noul Samsung Galaxy S9 încep pe 9 martie.

Când ajunge în România noul Samsung Galaxy S9
Comentează 0

Primele smartphone-uri Samsung Galaxy S9, noul model vârf de gamă al gigantului sud-coreean, vor fi livrate în România începând din 9 martie - pentru cei care au făcut pre-comenzi, potrivit Agerpres.

Asta înseamnă cu o săptămână înainte de lansarea comercială la nivel global, când S9 va fi disponibil şi în magazinele partenerilor Samsung pe piaţa românească, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division Samsung Electronics România, cu prilejul lansării oficiale pe piaţa locală a noului smartphone, în cadrul unui eveniment desfăşurat marţi seara.

Pre-comenzile au început pe 25 februarie şi sunt în linie cu aşteptările companiei, confirmând interesul foarte mare şi răspunsul foarte bun al pieţei, a spus Cojocaru, care a adăugat că aşteptările privind vânzările sunt mai mari decât în cazul modelului precedent S8.

Piaţa românească de smartphone-uri va creşte şi în 2018, la vânzări totale de circa 4,5-4,7 milioane unităţi, de la 4-4,2 milioane unităţi în 2016, în condiţiile în care utilizatorii din România sunt foarte pretenţioşi şi îşi doresc cele mai noi modele, pentru a beneficia de calitatea reţelelor de date mobile din România, cele mai bune din Europa şi în top la nivel global, a afirmat oficialul Samsung.

Potrivit reprezentanţilor companiei, noul S9 are la bază nevoia tot mai mare a utilizatorilor de comunicare şi de exprimare prin imagini, videoclipuri şi "emoji" şi oferă cea mai avansată cameră disponibilă în acest moment pe piaţă.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite