Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campionatul străzilor din Arad

Cartierul Gai și-a desemnat campioana

Campionatul străzilor din Arad
Comentează 0

                              
                         

Un proiect ,din multe altele ale AJF-ului Arad,  și-a finalizat o etapă , ieri la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din Gai. Proiectul denumit ” Campionatul străzilor din Arad” a demarat acum două săptămîni în cartierul Gai. 12 echipe reprezentând tot atâtea străzi , alcătuite fiecare din 4 jucători , copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani s-au întrecut  în sala și pe terenurile din curtea Liceului cu Program Sportiv , locația Gai.
Pe ternuri reduse și la porți mici , întrecerea a fost crâncenă și plină de ambiții, participarea și mai ales reușitele unor echipe fiind răsplătite la final de organizatori și sponsori.
În ultima fază a întrecerii, adică în semifinale , s-au întâlnit :
Str. Bogdan Voievod - Str. Nouă   1-1 ( 1-2, după penalty-uri)
Str. Ion Creangă-  Str. Izvor  0-3
În finla mică:
Str. Bogdan Voievod-  Str. Ion  Creangă 5-0
În finala mare:
Str. Izvor - Str. Nouă  4-2
 Așadar strada Izvor  a devenit campioana cartierului Gai. Iată componența acesteia:
Sterciuc Vinicius, Sterciuc Marcus, Pavel Daniel și Patrick Feher
Prședintele AJF Arad , Adrian Lucaci și Șeful Comisiei de copii și juniori de la AJF Arad ,Gabriel Hărduț , au oferit fiecărui din cei aproape 50 de participanți câte o diplomă și o medalie, iar primelor patru echipe, cupe și cadouri din partea sponsorilor:  SC Verbiță, Auto-Schunn Mercedes și Pizza 5 Colțuri.
Au primit cadouri și cei doi golgeteri ai întrecerii, Vinicius Sterciuc ( Str. Izvor ) și Vicaș Hani ( str. Bogdan Voievod)
Acțiunea va continua și în celelalte cartiere, urmând ca în final să se desfășoare turneul campioanelor cartierelor din Arad.

Galerie foto (66)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite