Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campionatul străzilor din Arad

Cartierul Gai și-a desemnat campioana

Campionatul străzilor din Arad
Comentează 0

                              
                         

Un proiect ,din multe altele ale AJF-ului Arad,  și-a finalizat o etapă , ieri la baza sportivă a Liceului cu Program Sportiv din Gai. Proiectul denumit ” Campionatul străzilor din Arad” a demarat acum două săptămîni în cartierul Gai. 12 echipe reprezentând tot atâtea străzi , alcătuite fiecare din 4 jucători , copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani s-au întrecut  în sala și pe terenurile din curtea Liceului cu Program Sportiv , locația Gai.
Pe ternuri reduse și la porți mici , întrecerea a fost crâncenă și plină de ambiții, participarea și mai ales reușitele unor echipe fiind răsplătite la final de organizatori și sponsori.
În ultima fază a întrecerii, adică în semifinale , s-au întâlnit :
Str. Bogdan Voievod - Str. Nouă   1-1 ( 1-2, după penalty-uri)
Str. Ion Creangă-  Str. Izvor  0-3
În finla mică:
Str. Bogdan Voievod-  Str. Ion  Creangă 5-0
În finala mare:
Str. Izvor - Str. Nouă  4-2
 Așadar strada Izvor  a devenit campioana cartierului Gai. Iată componența acesteia:
Sterciuc Vinicius, Sterciuc Marcus, Pavel Daniel și Patrick Feher
Prședintele AJF Arad , Adrian Lucaci și Șeful Comisiei de copii și juniori de la AJF Arad ,Gabriel Hărduț , au oferit fiecărui din cei aproape 50 de participanți câte o diplomă și o medalie, iar primelor patru echipe, cupe și cadouri din partea sponsorilor:  SC Verbiță, Auto-Schunn Mercedes și Pizza 5 Colțuri.
Au primit cadouri și cei doi golgeteri ai întrecerii, Vinicius Sterciuc ( Str. Izvor ) și Vicaș Hani ( str. Bogdan Voievod)
Acțiunea va continua și în celelalte cartiere, urmând ca în final să se desfășoare turneul campioanelor cartierelor din Arad.

Galerie foto (66)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide