Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Călin Bibarţ: "Personal m-am săturat de toate ședinţele şi mai ales explicaţiile tuturor, în timp ce gunoiul e încă pe străzi”

Viceprimarul municipiului Arad, Călin Bibarţ a participat în această dimineaţă la întâlnirea prilejuită de vizita la Arad a doamnei vicepremier şi ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Leocadia Gavrilescu.

Călin Bibarţ:
Comentează 0

Sper ca doamna ministru, prin poziţia pe care o ocupă să se ţină de cuvânt şi să deblocheze situaţia sechestrului pus ilegal de ANAF pe un bun al Primăriei Arad. De luni de zile am primit de la Bucureşti numai promisiuni care nu s-au materializat. Rezultatul se vede în stradă. Dincolo de toate şedinţele, întâlnirile şi explicaţii date de unii şi alţii, pe cetăţenii Aradului îi interesează ca problema gunoiului menajer să fie rezolvată cât mai repede. Aradul şi arădenii nu au nicio vină că ANAF-ul nu cunoaşte legea, iar RETIM-ul nu-şi face treaba, conform contractului”, a afirmat viceprimarul Aradului.

Tot azi, de la ora 14, Călin Bibarţ a participat la şedinţa extraordinară de îndată a Consiliului Local Municipal, convocată de consilierii grupului PSD-ALDE. Şedinţă care a avut un singur proiect pe ordinea de zi - constituirea unei comisii de anchetă formată din consileri care să verifice şi să controleze modul de desfăşurare a licitaţiilor de la ADI Deşeuri - nu s-a putut ţine din lipsă de cvorum.

Doamna ministru Gavrilescu a anuţat în aceasă dimineaţă că va trimite Corpul de control să verifice situaţia de la ADI Deşeuri. Probabil şi acesta a fost un motiv pentru care o parte din consilieri nu s-au prezentat la şedinţa de la ora 14. Mai mult decât atât nu consider că nişte decidenţi politici trebuie să facă verificări sau să se consituie în comisii de control.  Sunt instituţii abilitate pentru aşa ceva. Mai mult decât atât, să nu uităm că la ADI Deşeuri,  toate cele 78 de primării sunt acţionare, prin urmare fiecare membru al asociaţiei ar putea declanşa orice analiză şi orice verificare doreşte. Personal m-am săturat de toate sedinţele, comisiile, comitetele şi mai ales explicaţiile  tuturor, în timp ce gunoiul e încă pe străzi, a concluzionat viceprimarul municipiului, Călin Bibarţ.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite