Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

RETIM începe operarea în zona 1 ARAD. Compania a publicat programul de colectare a deșeurilor

Marți, 24 aprilie, RETIM începe colectarea deșeurilor în Zona 1 Arad, după un nou program de colectare. Acesta a fost afișat pe website-ul societății, www.retim.ro, în secțiunea media. Toți utilizatorii persoane fizice și juridice, care au contract și care au furnizat numărul de telefon pentru a primi informații de interes de la societate, au fost notificați în acest sens prin SMS. Programul este publicat și pe afișele distribuite în toate localitățile din Zona 1, mai puțin municipiul Arad.

RETIM începe operarea în zona 1 ARAD. Compania a publicat programul de colectare a deșeurilor
Comentează 0

Persoanele fizice care încă nu au încheiat contractul de salubrizare cu RETIM, o pot face la unul dintre cele patru centre deschise pentru distribuirea pubelelor.

Acestea se situeaza în Arad pe strada Pădurii, nr.28, strada 6 Vânători, nr. 51 (în curtea CEREALCOM SA) și strada Ardealului, nr 29. În Sântana centrul de distribuire se află la primaria locală, iar în Pecica la baza sportivă Pădurice.

Din aceste locații se pot ridica pe loc, în baza contractului și cele două recipiente pentru deșeuri reciclabile și biodegradabile.

Centrul de distribuire pubele din strada Calea Timișorii, nr 20, a fost închis.

Actul necesar pentru întocmirea contractului este copia cărții de identitate (proprietar /chiriaș /persoană care deține dreptul de folosință al imobilului). 

În lipsa unui contract de salubrizare valid cu societatea RETIM, persoanelor fizice li se vor impune de către primăriile locale o taxă specială, care poate fi egală sau mai mare decât tariful operatorului.

Colectarea din poartă în poartă a deșeurilor reciclabile și reziduale va începe și pentru toate persoanele juridice. Astfel, în zilele care urmează, toți agenții economici care încă nu au contract, sunt așteptați să încheie contractul cu RETIM, fiind susceptibili de suspendarea serviciului de salubrizare și de plata amenzilor în conformitate cu legislația în vigoare.

Numerele de telefon la care societățile comerciale pot afla informații despre cum pot să încheie contractul de salubrizare sunt: 0799 109 509 și 0738 099 489.

Pentru informații suplimentare despre distribuirea pubelelor dar și despre semnarea contractului pentru persoane fizice, RETIM a pus la dispoziție următoarele numere de telefon: 0799.109.520, 0754.052.606 pentru asociații de proprietari și  0786.330.143 pentru gospodării individuale.

De asemenea, pentru orice intrebări sau sesizări legate de serviciul de colectare al deșeurilor, RETIM a pus la dispoziție numărul de dispecerat 0257.277.999, care poate fi contactat de luni până sâmbătă, între orele 07.00 și 22.00.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite