Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Calendarul etapelor şi acţiunilor pentru stabilirea cifrei de şcolarizare în învăţământul preuniversitar dual şi în învăţământul profesional

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad anunță că a apărut Ordinul Ministrului Educației nr. 6689/17.11.2023 care reglementează calendarul etapelor și acțiunilor pentru stabilirea cifrei de şcolarizare în învăţământul preuniversitar dual şi în învăţământul profesional pentru anul şcolar 2024-2025.

Calendarul etapelor şi acţiunilor pentru stabilirea cifrei de şcolarizare în învăţământul preuniversitar dual şi în învăţământul profesional
Comentează 0

 

„Acest Ordin al Ministrului Educației este postat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Arad (isjarad.ro/ sectiunea «INVATAMANT PROFESIONAL ȘI TEHNIC») împreună cu Metodologia de organizare și funcționare a învatamantului dual, data prin Ordinul M.E. nr. nr. 5732/29.09.2022 și conține modelele de solicitare de școlarizare, clase de învățământ preuniversitar dual și învățământ profesional, în parteneriat cu unitățile școlare de învățământ profesional și tehnic.

Astfel, operatorii economici interesati transmit la Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic (CNDIPT) solicitările de şcolarizare în învăţământul preuniversitar dual, conform modelului de solicitare din Anexa nr. 7 la ordin, cu termen limita 08.12.2023.

Pentru clasele de învățământ profesional, solicitările de școlarizare vor fi transmise unităţilor de învăţământ profesional şi  tehnic sau Inspectoratului Școlar Județean Arad, conform modelului din Anexa nr. 6 la ordin, până la același termen limită, 08.12.2023”, susține inspectorul școlar pentru învățământ profesional și tehnic, prof. ing. Vasile Borza.

 

,

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite