Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cadre medicale care luptă cu coronavirusul dansând, spre deosebire de alți colegi care preferă să-și dea demisia

După cum vă informam, atât la Arad, cât și în alte orașe ale țării sunt cadre medicale care au preferat să-și dea demisia când au început să dea de greu, după începerea pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea sunt însă extrem de mulți medici, asistente, infirmiere care au ales să rămână pe baricade, dându-ne speranțe că în cele din urmă totul va fi bine.

Cadre medicale care luptă cu coronavirusul dansând, spre deosebire de alți colegi care preferă să-și dea demisia
Comentează 1

În cele ce urmează vă prezentăm două înregistrări video, făcute în Spania și apoi la București, în care se pot vedea cadre medicale care luptă cu coronavirusul dansând. Parcă așa mai uităm de boală.

„Spania. 120.000 infectați, peste 11.000 morți și peste 15.000 de medici infectați... dar priviți ce atitudine!! Nu ai cum sa nu iubești aceasta țara, acești oameni!! Mai avem multe de învățat de la ei!! Acesti oameni sunt in prima linie de «război», își risca viața, dar tot timpul cu un zâmbet pe buze!! M-am emoționat văzând acest clip. Ole por vosotros, héroes! Viva España!! Juntos, vamos a salir de esto!!!”, scrie pe Facebook Iulian B. Florea, un român din Madrid.

Click aici pentru video:

Security Check Required

null

Personalul medical de la Spitalul „Victor Babeș” din București a realizat (n.r. în replică) un clip emoționant în care își exprimă susținerea și aprecierea pentru colegii lor de la Secția Pneumologie, informează apoi comisarul.ro.

„Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babes BUCURESTI, Sectia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stam la munca pentru voi, voi stati acasa pentru noi!!”, a scris pe Facebook Diana Matei, asistentă medicală la „Victor Babeș”, cea care a distribuit clipul.

Intrați aici pentru detalii: https://www.comisarul.ro/articol/video-gest-emotionant-al-personalului-medical-de-l_1085269.html

 

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite