Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cabinetul de istorie al Şcolii Gimnaziare Apateu dotat cu tehnologie modernă (FOTO)

Elevii de la Școala Gimnazială Apateu vor învăța istorie într-un spațiu atractiv, amenajat la standarde actuale. După ce sălile școlii au fost transformate în studiouri digitale, Asociația „Cetatea Voluntarilor finalizează un nou proiect de digitalizare a procesului educațional, prin modernizarea Cabinetului de Istorie.

Cabinetul de istorie al Şcolii Gimnaziare Apateu dotat cu tehnologie modernă (FOTO)
Comentează 0

Cabinetul de istorie a fost dotat cu tehnologie modernă, un display interactiv care poate fi utilizat în cadrul activităților online, pentru proiecții de pe laptop sau ca tablă de scris, respectiv o cameră web pentru videoconferință și un laptop.

„Felicitări pentru faptele bune sponsorilor GualaPack Nădab și Glasspandoor, respectiv Asociației «Cetatea Voluntarilor», care are energia și capacitatea de a coaliza societatea civilă, mediul de afaceri în jurul unor proiecte extraordinare pentru comunitatea arădeană!”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean a donat Cabinetului de Istorie câteva zeci de cărți despre istoria locală, monografii, albume, ca elevii să înțeleagă mai bine evoluția județului Arad.

 

 

 

                                                       

 

 

 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite