Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cabană construită ilegal pe Insula Mureș pusă la pământ de Primărie (FOTO)

Reprezentanții Primăriei Municipiului Arad, secondați de polițiști locali, au demolat, astăzi o cabană executată fără autorizație de construire, pe Insula Mureș.

Executarea fundației din beton armat a fost constatată de către polițiștii locali din Serviciul Disciplina în Construcții încă din luna august, investitorul fiind sancționat contravențional cu suma de 1.000 lei. Pe lângă amendă, s-a interzis continuarea lucrărilor, desființarea celor deja existente și aducerea terenului la starea inițială.

Cabană construită ilegal pe Insula Mureș pusă la pământ de Primărie (FOTO)
Comentează 0

„Cu toate măsurile dispuse, verificările ulterioare întreprinse de polițiștii locali au evidențiat avansul permanent al construcției, motiv pentru care, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad referitor la săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 24, lit. b) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Deoarece persoana care a inițiat lucrările nu a respectat angajamentul de a desființa prin mijloace proprii construcția, Direcția Edilitară din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Arad, a trecut la dezafectarea cabanei, pe cale administrativă, pe cheltuiala contravenientului, conform dispozițiilor actului normativ menționat. Totodată, a fost dispusă aducerea terenului la starea inițială. Operațiunea a fost asigurată, din punct de vedere al ordinii și liniștii publice, de două echipaje ale poliției locale, care au prevenit noi ingerințe de natură a întârzia ori bloca dezafectarea”, susțin polițiștii locali.

 

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite