Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Revanşa din campionat: Naţional Sebiş - Şoimii Lipova 1-0

C4: Revanşa din campionat: Naţional Sebiş - Şoimii Lipova 1-0
Comentează 0

După ce în Cupa României Şoimii Lipova a învins Sebişul, Naţionalul şi-a luat revanşa în campionat. O primă repriză echilibrată, cu ocaziid e ambele părţi, irosite de Bârsănel şi Petculescu respectiv Copil, Vasnic sau Manache. Cu câteva secunde înainte de finalul primului mitan după o fază fixă prelungită a Sebișului, Siminic a recentrat de pe stânga în 6 metri, Iliescu a respins până în 14 metri, unde a apărut croatul Basic care avea să marcheze unicul gol al jocului. Partea a doua a continuat cu şanse de fiecare parte, dar tabela a rămas neschimbată. Cu un plus pentru ocazii mai multe de partea gazdelor, Pascu, Săulescu, Enciu, Voinescu şi Săulescu putând majora diferenţa, la fel de bine Trabalka şi Vasnic fiind la o palmă de egalare. Un 1-0 pentru Sebiş care dă demne că începe să-şi revină.


Național Sebiș: Moroz – Poștoarcă, Bârsănel, Basic, Siminic – Sz. Veres – Săulescu, Petculescu (Rută), E. Dică (Susan), Tătulea (Voinescu) – Enciu (Ionică). 

Șoimii Lipova:  Iliescu – Kocsis, Calvin, Pașcu, Mandache (Deta) – Lacustă, Bier (Jichici), S. Popa,  Filimon (Tomuţ) – Copil (Trabalka),  Vasinc.

.......................................................................
„Acest derby venea după o săptămână grea și obositoare pentru noi. A fost meciul de Cupă și câteva antrenamente solicitante, a trebuit să reparăm ceea ce s-a greșit la meciul de marți, dar ne-am și mobilizat și am câștigat. Am dominat copios toată partida, nu am lăsat spații ca în partida de la Cupă și am reușit să rămânem cu golul marcat pe tabelă. Ne bucurăm că legăm victoriile în campionat, urmează o deplasare incomodă la Craiova II, dar avem în plan doar cele trei puncte”, a menționat secundul Sebişului, Cosmin Merșca.

„Am făcut o partidă destul de proastă, nu am reușit să ținem de minge și, astfel, am apelat la mingi lungi. A fost o presiune inutilă la acest meci, căci noi nu ne putem compara cu ei. Sunt superiori din toate punctele de vedere, noi ne-am străduit să le ținem piept din punct de vedere sportiv. Am reușit la meciul de Cupă, dar astăzi nu am putut face mare lucru. Nu acesta e fotbalul pe care mi-l doresc eu la Lipova, cu mingi lungi și pe-a doua, dar avem limitele noastre, iar astăzi acestea s-au văzut destul de bine. Dar, mergem înainte, nu este un capăt de lume. Nu facem o tragedie din această înfrângere”, a completat Flavius Sabău, antrenorul Lipovei.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite