Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Noi eşecuri pentru UTA II şi Cermei

C4: Noi eşecuri pentru UTA II şi Cermei
Comentează 0

Dacă weekendul a fost cu succes pentru Naţional Sbeiş în C4, celelalte 2 reprezentante ale Aradului au avut parte de situaţii nefericite.
....................................................
Școlar Reșița – Gloria Cermei 4-0

Nici măcar modificările de pe banca tehnică nu au adus revirimentul aşteptat la Cermei. Era şi greu, câtă vreme Gloria juca pe terenul unei formaţiii cu pretenţii. A ieşit un eşec la scor, cu situaţia clarificată încă din prima repriză, după reuşitele lui Beloescu în minutul 5, Breşeni în minutul 32, Keita în minutul 38 şi Costescu în minutul 41. Deşi disputa s-a mai echilibrat după pauză, cei din Cermei nu au avut forţa de a marca nici măcar golul de onoare.

Cermei: Rusu – Șiclovan, Petrache, Cotoc (Coşa), Suslak – Vereș, Ianc, Varga (Gurban), Aldan – Sulea, D. Bulza.
.......................................................

UTA II – Cetate Deva 2-3

Spectaculos duelul junilor UTA-ei împotriva Devei. Oaspeţii au început mai hotărâţi, iar după 25 de minute Stoenac a deschis scorul, 0-1. Până la pauză devenii se desprind după reuşitele lui Szekely din minutele 38 şi 45. Covaci reduce din diferenţă la 2 minute de la reluare, 1-3. Acelaşi jucător avea să mai marcheze o dată, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offisde. Şi totuşi, în minutul 72 Ghergar duce scorul la 2-3. Din păcate deşi a făcut o a doua repriză excelentă, UTA pierde un meci pentru 45 de minute iniţiale modeste.

UTA II: Mureșan – Zdrențan, Rogojan, Wild, Revesz – Dan, Dobrean (Vasile) – Ghergar, Prună, Vlad (Toda) – Covaci.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite