Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

C4: Dezastru individual: Gloria Lunca Teuz Cermei - ACS Ghiroda 2-5

C4: Dezastru individual: Gloria Lunca Teuz Cermei - ACS Ghiroda 2-5
Comentează 0

Cermeiul s-a blocat în runda din acest week-end, după un meci controlat de timişeni. Simgurul merit parţial al trupei lui Radu Anca a fost că a revenit de la 0-2, după care din nou a lăsat inişiativa oaspeţilor, care s-au impus la o diferenţă, totuşi, neverosimilă. 12 minute de la start şi Ghiroda avea 2-0, după reuşitele lui Centea şi Baranyi. În minutul 30 Brânduşşe reducea din diferenţă, după pasa lui Mager, 1-2. Iar în minutul 43 se stabilea scorul la pauză, 2-2, gol înscris de Buia.

După doar 3 minute de la start oaspeţii au punctat încă o dată, de data aceasta prin Pătraşcu, 2-3. În minutul 58 era deja 2-4, golul purtând semnătura lui Hotca. Defensiva gazdelor mai cade o dată cu 3 minute ănainte de final, Niţă stabilind scorul final, după un joc în care erorile individuale ale gazdelor au făcut diferenţa. 

Cermei: Bodea – Rogojan (Moraru), Taylor, Nistor, Suslak – Mager, Ianc,  Buia, Aldan – Sulea, Brândușe.


...........................................................
„Nu sunt multe de spus după un așa scor. Am revenit de la 0-2 și am intrat la pauză optimiști. Am discutat la pauză cu băieții, i-am mobilziat și au intrat cu dorință, dar a venit faza cu greșeala lui Schroeder și s-a rupt totul. Chiar și așa, puteam să mai revenim odată, dar am ratat. Am dus bine meciul din punct de vedere fizic, dar diferența s-a făcut la greșeli personale speculate de jucători experimentați. Dar, chiar și așa, am luptat și doar greșelile personale, venite pe fondul lipsei de experiență la acest nivel, le-a oferit adversarilor oportunități de a marca”, a precizat antrenorul principal al Cermeiului, Radu Anca.
 


Scrie un comentariu

trimite