Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Bunul meu prieten, polițistul”: Poliția Locală a „descins” la Grădinița PN 6 din Aradul Nou

Ziua de ieri va rămâne, cu siguranță, una de neuitat, atât pentru micuții de la Grădinița cu Program Normal numărul 6, din cartierul Aradul Nou, cât și pentru polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe drumurile Publice și Parcări, ai Serviciului Ordine, Liniște Publică și Parcări și cei ai Biroului Evidență Procese-Verbale și Identificări Persoane.

„Bunul meu prieten, polițistul”: Poliția Locală a „descins” la Grădinița PN 6 din Aradul Nou
Comentează 0

În cadrul proiectului de parteneriat educațional intitulat „Bunul meu prieten, polițistul”, prichindeii cu vârste cuprinse între doi și cinci ani și educatoarea lor, Oana Vârtaci, au primit vizita polițiștilor locali. Cu această ocazie,  ei au desluşit taina semnelor de circulație şi au învățat să treacă strada în deplină siguranță,  dar au avut timp şi de joacă. Şi cum altfel dacă nu  „de-a polițiștii”!

Mașina Serviciului Circulație pe Drumurile Publice a fost atracţia principală: micuţii au luat-o cu asalt, devenind pentru scurt timp, mici polițiști în misiune: nu numai că  au comunicat prin intermediul stațiilor de emisie-recepție, dar mai mult decât atât au reușit să închidă circulația cu sprijinul polițiștilor locali, spre deliciul șoferilor aflați la intersecția străzilor Ogorului și Molidului.

Pentru faptele lor şi în conformitate cu regulamentul nescris al campaniei „Bunul meu prieten, polițistul”,  micuţii au fost recompensați cu medalii dulci,  iar ei i-au răsplătit pe oamenii legii cu flori.  

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite