Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Buletin de presă la nivelul Județului Arad

 Buletin de presă la nivelul Județului Arad
Comentează 0

În continuarea Buletinului de presă emis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică, informăm că la nivelul Județului Arad, conform raportării Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață la ora 9.00, 100 de persoane. Totodată precizăm că numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de 14 zile de carantină este de 80. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 1413, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 310.

În ultimele 24 de ore, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a aplicat 28 de amenzi contravenționale, în valoare de 4850 lei, pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Ordonanța Militară nr. 3 a Ministrului Afacerilor Interne privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19., referitoare la restricțiile de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, aplicabile pe tot parcursul zilei. De asemenea, în același interval de timp, polițiștii arădeni au aplicat 64 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare de 82.600 de lei. Au fost verificate 1.359 de persoane aflate în autoizolare și 42 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. Nu au fost întocmite dosare penale noi.

***
Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu exonerează de răspundere penală. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. De asemenea, vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile noastre pot afecta comunitatea în care trăim. Vă rugăm să râmâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Biroul de presă 26.03.2020


 

RăspundeRedirecționează

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite