Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bugetul oraşului Sântana a crescut de șase ori!

Performanțele administrației din Sântana sunt vizibile prin proiectele accesate din fonduri guvernamentale și europene, care au generat o creștere de aproximativ șase ori a bugetului, comparativ cu anul 2012, a declarat primarul orașului, Daniel Tomuța în cadrul unei conferințe de presă la sediul PNL.

Bugetul oraşului Sântana a crescut de șase ori!
Comentează 0

„Cu bucurie vreau să anunț că Sântana este unul din orașele în care gradul de acoperire al utilităților este de aproape 100%. Am depășit 95% la ceea ce înseamnă apă, canalizare, curent electric. Sper să ajungem la 100% în anii următori, facem eforturi să creștem gradul de acoperire și în Caporal Alexa”, a spus acesta. Primarul Tomuța a anunțat că orașul a accesat o finanțare pentru extinderea rețelei de gaz prin Programul „Anghel Saligny”.

Primarul liberal a explicat că în urmă cu 10 ani, oraşul avut un buget de 15 milioane, acum Sântana are un buget mult mai mare, de peste 96 de milioane, în condițiile în care banii din taxe locale sunt la același nivel. Diferența vine din proiectele cu finanțare europeană sau guvernamentală. Daniel Tomuța a amintit programele transfrontaliere accesate și proiectele pentru Casa de Cultură și stadion realizate prin CNI. Un alt proiect major este cel legat de încălzirea instituțiilor cu apă geotermală, intenția este aceea de a folosi apa termală și pentru tratamente balneare și ștrand. „Muncim pentru a asigura cetățenilor condiții de trai cât mai bune. Suntem singurul oraș care are o creștere a populației de peste 1000 de persoane, cred că se datorează și condițiilor bune de trai”, a spus Daniel Tomuța.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite