Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bugetare participativă: care au fost cele mai votate proiecte

Timp de aproape o lună, arădenii au avut posibilitatea să voteze cele 14 proiecte declarate eligibile spre finanțare de Primăria Arad, în cadrul primei ediţii a Programului de Bugetare participativă. În intervalul 3-31 mai 2019, toate aceste proiecte au putut fi votate la adresa http://bugetareparticipativa.primariaarad.ro

Bugetare participativă: care au fost cele mai votate proiecte
Comentează 0

Fiecare persoană a avut posibilitatea să voteze pentru oricare din proiectele afişate pe platforma on-line și de asemenea pentru oricâte categorii a dorit, cu mențiunea că avea la dispoziție un singur vot pe zi/categorie. 
Perioada de vot s-a încheiat vineri, 31 mai 2019, după care s-a tras linie. Astfel, cel mai votat proiect a fost cel care prevede construcţia şi amenajarea unui skate park pe malul stâng al Mureşului. 1.171 de voturi a strâns acest proiect. Următoarea propunere pe care arădenii şi-o doresc implementată este cea susţinută de 1029 de voturi, înscrisă sub denumirea „Laborator digital pentru Arad”. 
Câte voturi a obţinut fiecare proiect, vedeţi accesând link-ul: http://bugetareparticipativa.primariaarad.ro 
Potrivit planurilor administrației locale vor fi finanțeze proiectele care îndeplinesc condiţiile regulamentului Bugetării participative – Arad 2019, în ordinea stabilită în urma etapei de vot, până la epuizarea bugetului alocat pentru fiecare domeniu în parte. 
 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite