Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bonusul UTA-ei continuă. „E momentul suporterilor și al jucătorilor”

Visul frumos al UTA-ei continuă. După barajul câştigat cu Dunărea Călăraşi pentru alb-roşii urmează dulul cu FC Voluntari. Elevii lui Roland Nagy pleacă cu şansa a doua, câtă vreme adversarul este de primă ligă, şi, cel mai importnat, e odihnit. Arădenii au trecut peste un retur ce a necesitat prelungiri, şi nu prea au avut timp de recuperare. Dar nu mai e timp să ne văietăm, mâine e prima manşă.

Bonusul UTA-ei continuă. „E momentul suporterilor și al jucătorilor”
Comentează 0

„M-a impresionat echipa arădeană. A demonstra un spirit de sacrificiu extraordinar, o agresivitate pozitivă și o atitudine bună, în general. Nu e ușor să marchezi două goluri în inferioritate numerică și să duci la bun sfârșit un meci cu prelungiri cu tot. UTA are și destui jucători de calitate, dar și un antrenor care îi organizează bine. Merită tot respectul arădenii pentru cum au jucat acest meci, mai ales că nu multă lume le dădea prea multe șanse după înfrângerea de la Călărași. Au și publicul acela de partea lor, va fi un duel interesant, echilibrat, zic eu. Cred că UTA e avantajată puțin fiindcă a rămas conectată la miza unor jocuri deosebite, a fost sub presiune și e obișnuită să gestioneze astfel de momente. Pentru mine a fost puțin greu să-mi țin jucătorii în priză, să le repet mereu că mai avem de jucat două partide grele și importante, în care nu se poate spune că există o favorită” spune directorul tehnic al Voluntariului, Florin Marin.

„E momentul suporterilor și al jucătorilor, trebuie să ne găsim energie să ne regenerăm pentru Voluntari. A bătut spiritul nostru, la noi e foame de performanță și entuziasm, un entuziasm ce ne caracterizează, e spiritul UTA-ei, e ca o flacără olimpică ce arde mereu în noi. E important că jucăm returul la Arad, va trebui să ne ridicăm de la pământ și de această dată. Lor, nu știu cine sunt aceștia, dar lor le-a ieșit perfect faptul că am jucat prelungiri. Noi suntem decimați, avem jucători incerți dinainte, acum Manea va lipsi, pe Gligor nu știu dacă îl vom putea recupera, dar cu toate aceste eforturi miercuri va trebui să jucăm. Facem tot posibilul să ne regenerăm și să facem o figură frumoasă, chiar dacă suntem sparring partner pentru Voluntari sau cel puțin așa ne consideră toată țara. Acești jucători au spirit e sacrificiu și asta e important, am vrut doar să trecem cu bine de acest meci. Nu m-am gândit că nu ne calificăm, am crezut în acești jucători iar ei astăzi au jucat cu inima și a fost ziua în care ne-a ieșit totul, chiar dacă a fost dictată ușor eliminarea lui Manea, chiar dacă a trebuit să jucăm și prelungiri“, a spus şi antrenorul UTA-ei, Roland Nagy.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite