Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Bonnie and Clyde” de Dâmbovița, respectiv Șomoșcheș, în acțiune la Arad. Cum s-a încheiat escapada romantică

Amândoi au fost încarcerați, ea cu ceva mai multă experiență, adică o condamnare pentru furt, el mai novice, doar arestat preventiv și cercetat penal. 

Polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat, într-o pensiune de pe raza municipiului, o tânără de 22 de ani, din județul Dâmbovița și un tânăr de aceeași vârstă, din Șomoșcheș, bănuiți de furt calificat.

Aceștia, în ziua de 16 ianuarie a.c., ar fi sustras o pereche de căști bluetooth în valoare de aproximativ 1.000 de lei dintr-un magazin de electrice și electrocasnice de pe Calea Radnei, prejudiciu recuperat și returnat societății comerciale.

„Bonnie and Clyde” de Dâmbovița, respectiv Șomoșcheș, în acțiune la Arad. Cum s-a încheiat escapada romantică
Comentează 0

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că pe numele tinerei a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de doi ani și o lună, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, de magistrații Judecătoriei Timișoara. Aceasta a fost încarcerată în Penitenciarul Arad.

Tânărul, cercetat pentru un alt furt pe raza județului Timiș, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, magistrații Judecătoriei Arad dispunând arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.


Scrie un comentariu

trimite