Vremea Romania, Arad 7°C

Stiri Arad

Boghicevici: Aradul, văduvit la rectificarea bugetară

Boghicevici: Aradul, văduvit la rectificarea bugetară
Comentează 0

Deputatul PNL Claudia Boghicevici a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că rectificarea bugetară catalogată de liderii PSD ca fiind una pozitivă este de fapt una negativă, iar arădenii au de suferit în urma acesteia.
„Am așteptat cu sufletul la gură rectificarea bugetară și am vrut cu toții să vedem că investițiile din județul nostru vor fi continuate. Din păcate, cele două pasaje de pe Șoseaua de Centură a municipiului Arad nu vor fi gata nici în acest an, deși în campania electorală i-am auzit pe cei de la PSD cum spuneau că acestea sunt prioritare. Discuțiile legate de alocările financiare necesare fiecărui județ s-au făcut într-un mod total neprofesionist. Nu o spunem doar noi, ci o spune Consiliul Fiscal și o spun oameni cu experiență. Nu s-au făcut dezbateri publice în Parlament, nu am fost convocați pentru a ne expune o părere despre acest subiect”, afirmă Boghicevici.
Potrivit deputatului, ”rectificarea s-a făcut pe masa PSD, la solicitarea lui Liviu Dragnea, care a vrut să știe și să controleze fiecare bănuț”. 
”După discuțiile pe care le-am avut cu specialiștii din domeniul Finanțelor din județul Arad, cele 55 de milioane care se regăsesc în nota de fundamentare prezentată la rectificarea bugetară nu sunt suficiente”, susține Claudia Boghicevici.
 

Articole asemanatoare