Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Boca (PNL): “Protestele românilor sunt cea mai puternică armă împotriva Guvernului PSD!”

Președintele organizației municipale a TNL Arad, Bogdan Boca este de părere că protestele care au început din nou sunt un semnal clar a faptului că românii s-au săturat de tertipurile și minciunile PSD-ului.

Bogdan Boca (PNL): “Protestele românilor sunt cea mai puternică armă împotriva Guvernului PSD!”
Comentează 0

Guvernul PSD o dă în bară pentru a nu știu câta oară anul acesta! Guvernanții conduși din umbră de Dragnea își fac jocurile, iar atunci când au impresia că românii nu sunt atenți încearcă să introducă, mișelește, diferite măsuri care să îi scape de justiție.

În calitate de cetățean nu pot să nu fiu revoltat de intenţia puterii de a adopta o limită a prejudiciului pentru infracţiunea de abuz în serviciu. Consider că românii nu sunt doar îndreptățiți să protesteze, este dreptul fiecăruia dintre noi de a ieși în stradă și a trage la răspundere guvernul pentru astfel de măsuri abuzive.

Dragnea și acoliții săi din PSD trebuie să înțeleagă faptul că România nu este o țară de hoți, românii sunt oameni onești și corecți care își doresc cu orice preț menținerea independenței justiției. Nimeni, indiferent de funcție, culoare politică sau statut social nu este și nu trebuie să fie mai presus de lege!” declară Boca Bogdan, consilier municipal PNL.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite