Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bogdan Boca (PNL): “Am propus soluția pentru decongestionarea traficului rutier din Arad!”

Bogdan Boca (PNL): “Am propus soluția pentru decongestionarea traficului rutier din Arad!”
Comentează 1

Am propus municipalității aderarea la proiectul Waze Connected Citizens (Cetățeni Conectați).

Acest proiect propune un schimb de informații între utilizatorii Waze, care sunt în acest moment aproximativ 1.5 milioane la nivel național și câteva sute de mii în zona de vest a țării. Are ca scop îmbunătățirea condițiilor de trafic prin aplicația online care le permite utilizatorilor să vadă în timp real lucrările pe anumite artere, drumurile închise din cauza unor evenimente sau lucrări de infrastructură, modificări în sistematizarea circulației (implementare de sensuri unic, modificări de sensuri unice etc) și multe altele.

Municipalitatea va furniza informațiile și datele necesare cu privire la arterele închise, lucrările în stadiu de execuție, astfel încât această platformă online să le faciliteze arădenilor și vizitatorilor rute alternative de parcurgere a traseului dorit.

Această inițiativă face parte din dorința noastră de a transforma Aradul într-un SmartCity din punct de vedere tehnologic. Mai multe detalii despre această aplicație puteți găsi consultând link-ul https://www.waze.com/ro/ccp.

Trăim într-un oraș care se află într-o perpetuă dezvoltare, în care tot mai mulți cetățeni utilizează aplicații mobile pentru diverse acțiuni și/sau facilități și mi se pare firesc ca administrația Aradului să le pună la dispoziție acestora platformele necesare pentru a-și desfășura activitatea cotidiană.” a declarat consilierul PNL, Bogdan Boca.

(C.P.)


Scrie un comentariu

trimite