Vremea Romania, Arad -8°C

Stiri Arad

Bogdan Ban, candidatul PNL la Primăria orașului Curtici

Bogdan Ban, candidatul PNL la Primăria orașului Curtici
Comentează 0

Liberalii arădeni l-au prezentat, joi, pe Bogdan Ban, viceprimarul orașului Curtici, ca fiind un posibil candidat pentru funcția de primar al localității. Prim-vicepreședintele PNL Arad, Iustin Cionca, a explicat că Bogdan Ban va fi introdus într-un sondaj de opinie care va fi comandat de liberali, iar dacă rezultatul va arăta că locuitorii Curticiului îl vor primar, acesta ar putea fi candidatul PNL.
Bogdan Ioan Ban are 36 de ani, e căsătorit și are un băiețel de 7 ani. Și-a efectuat studiile gimnaziale la Școala Generală din Curtici, după care a urmat cursurile Liceului Teoretic «Elena Ghiba Birta» din Arad, la profilul Informatică. Ulterior, a urmat cursurile Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității de Vest «Vasile Goldiș» Arad. 
La alegerile locale din anul 2012 a candidat din partea societății civile, iar din ianuarie 2014 este viceprimar.
”Vă spun sincer că înainte de a ocupa această funcție aveam o altă viziune despre ceea ce înseamnă administrația publică locală. Odată cu începere activității și delegarea anumitor atribuții de către domnul primar, am ajuns să mă lovesc direct de problemele cu care se confruntă administrația locală, în principal datorate lacunelor legislative. Am ajuns să simt pe propria piele cât efort trebuie depus și câtă răbdare trebuie să ai ca să poți duce la bun sfârșit orice proiect. Nu a fost deloc ușor, dar îi mulțumesc domnului primar pentru faptul că a avut încredere în mine, delegându-mi multe atribuții importante din cadrul Primăriei Curtici”, a declarat Bogdan Ban.