Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

BMW contra semafor lângă Fabrica ASTRA Vagoane

BMW contra semafor lângă Fabrica ASTRA Vagoane
Comentează 1

În dimineața zilei de sâmbătă, 31 august, în jurul orei imposibile 5,00, un tânăr meloman în vârsă de aproximativ 30 de ani circula pe B-dul Aurel Vlaicu în direcța Gării CFR cu un BMW Seria 6, câștigat cu sudoarea frunții prin Germania, Franța, Spania, Anglia și, mai nou, în ospitaliera Suedie, și, ca tot omul călător, asculta la radio maneaua sezonului: ”Măi țigancă, măi pirandă/ Am să-ți pun telecomandă”. Motorul mașinii torcea brici, zorile mijeau să se ivească, interpreta melodiei gemea cu subînțeles, așa că șoferul nostru și-a permis să închidă doar preț de o secundă ochii sedus de fantezii bărbătești, însă a fost suficient ca taman în dreptul Fabricii de Vagoane ASTRA să ia în p ... lin semaforul de pe marginea drumului și apoi să ricoșeze cu automobilul în poarta fabricii.

Din declarațiile primite pe surse, se pare că și-n momentul în care a sosit la fața locului Poliția Rutieră semaforul trântit lasciv pe o rână în mijlocul șoselei încă își schimba cu regularitate culorile, parcă fâcând cu ochiul trecătorilor, iar manelistul din radioul BMW-ului își șoptea senzual-promițător ultimele versuri: ”Cu telecomanda-n mână/ Să te-nvârt o săptămână”!

Bineînțeles că-n secunda 2 la locul accidentului a ajuns în zbor planat escadrila ”vulturului pleșuv”, alias Consuel Transport, tatăl & fiul elberând imediat șoseaua de stârvul semaforului aflat în agonie și curățând trotuarul de leșul muribund al BMW-ului.

Din fericire șoferul eroto-meloman a scăpat doar cu sperietura!

 

Vasile de Zărand

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite