Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Beat și drogat la volan, a avariat mai multe mașini parcate

În dimineața zilei de ieri, 27 august, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați de un eveniment rutier fără victime, pe Bulevardul Decebal, din municipiu.

Beat și drogat la volan, a avariat mai multe mașini parcate
Comentează 0

Din cercetări, s-a stabilit că un arădean de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu mai multe autoturisme parcate.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,34 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar testarea cu apartul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de metamfetamine.

Conform procedurii, a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii atrag atenția participanților la trafic despre faptul că, în conformitate cu noile modificări legislative, săvârșirirea infracțiunii de ucidere din culpă de către un șofer care a condus fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, se pedepsește cu închisoarea, fără posibilitatea ca instanța să dispună suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.


Scrie un comentariu

trimite