Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrânelul care-și căuta cu disperare familia a ajuns acasă datorită arădenilor. Zeci de mii de oameni i-au distribuit fotografia

Mediul online din Arad s-a mobilizat exemplar, vineri, pentru a ajuta un bătrân care nu mai știa cum să ajungă la familia sa, pentru că nu-și amintea nici numele.

Bătrânelul care-și căuta cu disperare familia a ajuns acasă datorită arădenilor. Zeci de mii de oameni i-au distribuit fotografia
Comentează 0

Vineri, Poliția Locală lansa un apel pentru identificarea unui bătrânel care a fost găsit în zona bazei sportive ICRTI (în continuarea străzii Câmpul Liniștii). Bărbatul nu știa cum se numește sau unde locuiește.

Toți cei care puteau oferi relații despre această persoană au fost rugați să ia legătura cu reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde bătrânul a fost dus de către polițiștii locali.

La numai trei ore de la apariția fotografiilor și apelului pe publicațiile online, o femeie l-a recunoscut pe bărbat și i-a sunat familia.

”Fiica bătrânului, care locuiește în Arad, a venit la spital după trei ore de la momentul la care a fost adus de către polițiștii locali. A ajutat foarte mult colaborarea excelentă pe care am avut-o cu presa în mediatizarea acestui caz”, a declarat directorul medical al spitalului, Corina Crișan.

Arădenii s-au dovenit sensibili în fața acestui caz. Doar de pe portalul www.arq.ro, știrea a fost redistribuită pe Facebook de 42.000 de ori (cifră valabilă duminică dimineață).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite