Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

A murit de cancer. După 2 ani, înainte de Crăciun, familia a primit o scrisoare de la ea

O femeie care a murit de cancer a lăsat în urmă o scrisoare cu câteva dorinţe, care a ajuns la destinatari - soţul şi copiii ei - după doi ani, înainte de Crăciun, scrie Buzzfeed.com.

A murit de cancer. După 2 ani, înainte de Crăciun, familia a primit o scrisoare de la ea
Comentează 0

Brenda Schmitz a murit de cancer ovarian şi a lăsat în urmă o scrisoare, rugând un prieten să o expedieze doar când soţul ei îşi va găsi o nouă parteneră de viaţă. 

Scrisoarea a fost expediată după doi ani către un post de radio din Des Moines, Iowa, care are o emisiune specială în care îndeplineşte dorinţele ascultătorilor.

În scrisoarea sa, adresată familiei, Brenda a enunţat trei dorinţe:

1. O zi dedicată partenerei de viaţă a soţului ei: "Merită din plin, ţinând cont că e mama vitregă a tuturor acestor băieţi. Vreau să ştie că apreciez foarte mult eforturile ei", a scris Brenda. Soţul Brendei a cunoscut-o pe noua sa parteneră, Jane, în urmă cu un an.

2. O excursie în familie.

3. O seară dedicată medicilor de la Mercy Medical Hospital, locul unde a fost tratată.

"Încercăm să împlinim dorinţe de Crăciun de mai bine de 20 de ani. Nu am mai primit niciodată o astfel de doorinţă", a mărturisit directorul postului de radio din Des Moines. 

Toate dorinţele Brendei au fost îndeplinite cu ajutorul postului de radio şi a sponsorilor locali, care au plătit o excursie de 8 persoane la Disney World.

"Nimeni nu şi-a putut stăpâni plânsul în momentul în care am primit scrisoarea", a mărturisit directorul postului de radio, Scot Allen. 

sursa: realitatea.net

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite