Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă are şase jucători la loturile naţionale

Șase jucători va avea UTA prezenți la loturile naționale care își desfășoară partide de verificare sau oficiale în următoarele două săptămâni, scrie uta-arad.ro, site-ul clubului.

Bătrâna Doamnă are şase jucători la loturile naţionale
Comentează 0

Aly Abeid s-a alăturat lotului condus de Amir Abdou pentru două partide oficiale în cadrul calificărilor pentru Cupa Mondială. Selecționata Mauritaniei va înfrunta Congo, pe 15 noiembrie, și Sudanul de Sud, pe 21 noiembrie, ambele meciuri fiind programate în deplasare.

Eric Omondi a plecat și el în Africa pentru acțiunea naționalei din Kenya. Atacantul roș-alb va evolua de asemenea în preliminarile Cupei Mondiale, cu două jocuri tot în deplasare, împotriva Gabonului, pe 16 noiembrie, și Seychelles pe 20 noiembrie.

Mijlocașul arădean Cristian Mihai a fost convocat în premieră de Daniel Pancu la naționala de tineret a României. Selecționata U21 va juca la București, pe 17 noiembrie, cu Albania, și pe 21 noiembrie cu Elveția în deplasare, ambele partide  făcând parte din preliminariile Campionatului European. La această acțiune va participa și Alexandru Roșca, împrumutat de echipa noastră la Șelimbăr.

Rareș Pop și Darius Iurasciuc s-au alăturat lotului național U19 imediat după jocul de luni seară de la Sibiu. Cei doi vor evolua într-un turneu amical internațional la Marbella. Astfel, pe 15 noiembrie tricolorii se vor duela cu Anglia, pe 18 noiembrie cu Mexic și pe 21 noiembrie cu Japonia. Din lotul condus de Adrian Dulcea va face parte și fundașul echipei noastre Ionuț Anișorac, împrumutat în aceast moment la Chindia Târgoviște.

Mezinul lotului de seniori, Raul Stanciu, se va alătura naționalei U17, pregătită de la Nicolae Roșca. Jocurile vor face parte din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024 și se vor disputa astfel: 15 noiembrie, România-Norvegia, 18 noiembrie Franța-România și 21 noiembrie Estonia-România. Toate cele trei partide vor avea loc la Centrul Național de pregătire de la Buftea.

Sursa foto: uta-arad.ro

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite