Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bate vânt de vacanţă: Naţional Sebiş - ACSO Filiaşi 1-1

Finalul de sezon în C4 îi găseşte pe cei de la Naţional Sebiş uşor deconectaţi. Sau asta e impresia după ultimele evoluţii.

Bate vânt de vacanţă: Naţional Sebiş - ACSO Filiaşi 1-1
Comentează 0

Cu ACSO Filiaşi elevii lui Călin Cojocaru nu au obţinut mai mult de 1 punct la finalul celor 90 de minute de joc. Oaspeţii au lovit primii în minutul 38, prin Lupu care a reluat cu capul din 5 metri o centrare a lui Stoichiţoiu. În minutul 44 Gelu Velici a intrat central în careu, a șutat în poartarul oaspeţilor, acesta nu reușește să rețină și mingea revine la Velicic are marchează cu latul. În partea secundă am mai notat ocaziile lui Susan şi Bogdanovici respectiv Lupu, fără efect pe tabela de marcaj. O remiză importantă pentru oaspeţi în lupta lor pentru evitarea retrogradării.

„Păcat că nu am bătut o echipă modestă, care nu a avut altă ocazie în afara golului. Nici noi nu am prea avut ocazii, azi am jucat prea puțin fotbal. Păcat, sunt jucători tineri și nu ar trebui să acuze oboseala. Mai avem un joc, tot acasă, peste o săptămână, cu Pandurii II și sper să-l câștigăm" a mai spus antrenorul Naționalului, Călin Cojocaru.

Național Sebiș: Tomșa – Rosenblum, Bogdanovici, Zurbagiu, Cherecheș (Sas), Radu, Rus, Avramescu, Susan, Mihuța și Velici

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite