Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat ÎNJUNGHIAT lângă stația de metrou Politehnica

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat lângă stația de metrou Politehnica. Salvatorii sosiți la fața locului, i-a acordat primul ajutor și l-au transportat la Spitalul Universitar din București. În prezent, atacatorul nu este cunoscut, iar polițiștii îl caută.

Bărbat ÎNJUNGHIAT lângă stația de metrou Politehnica
Comentează 0

”Bărbatul are 26 de ani și, în prezent, este conștient. O ambulanță l-a transportat la Spitalul Universtiar din Capitală”, a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD, Daniel Vasile, pentru REALITATEA.NET.

Potrivit Realitatea TV, victima a fost înjunghiat în zona toracelui. Tot aceasta a sunat la 112, iar fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare și de poliție, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Bărbatul înjughiat este brancardier la Spitalul Universitar.

Totodată, la două ore după producerea incidentului, Metrorex a emis un comunicat prin care precizează că bărbatul nu a fost înjunghiat la metrou.

”Metrorex face precizarea că incidentul din data de 04.01.2018, din zona Politehnica, unde o persoană a fost înjunghiată, nu a avut loc în incinta stației de metrou. Menționăm că circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale”, scriu reprezentanții Metrorex într-un comunicat.

Pe 16 mai 2015, un bărbat de 56 de ani a fost injunghiat în staţia de metrou Eroii Revoluției şi a murit la spital.


Scrie un comentariu

trimite