Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat împuşcat în cap, pe o stradă din Oradea. Atacatorul a fugit cu un BMW

Un bărbat a fost împuşcat în cap, miercuri dimineaţa, pe o stradă din Oradea. Victima se află la spitalul judeţean din localitate, unde primeşte îngrijiri de urgenţă.

Bărbat împuşcat în cap, pe o stradă din Oradea. Atacatorul a fugit cu un BMW
Comentează 0

Miercuri dimineață, puțin după ora 9:00, în cartierul Ioșia, din Oradea, au fost raportate mai multe împușcături. Se pare că un bărbat ar fi fost împușcat în partea latero-cervicală a capului. 

Între timp, victima, un bărbat, a primit îngrijiri medicale de la un echipaj cu medic al Ambulanței Oradea și a fost asistată medical până la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, scrie Bihon.ro.

Din primele cercetări de la locul evenimentului a reieșit că tragedia are în centru un triunghi amoros. Victima se afla împreună cu prietena lui, o tânără de 24 de ani, într-un imobil de pe strada Barcăului, relatează AGERPRES. Fostul iubit al femeii a venit de dimineață cu flori și a sunat la poartă. Femeia a ieșit să vadă cine sună, urmată la scurt timp de actualul ei prieten. În acel moment, fostul iubit al femeii a scos pistolul și a tras înspre victimă în jur de cinci focuri, rănindu-l. Apoi, sub amenințarea armei, ar fi răpit-o pe fată. Vecinii afirmă că ar fi forțat-o să intre într-o mașină și a demarat în trombă.

În prezent, la toate ieșirile din municipiu s-au organizat filtre.


Scrie un comentariu

trimite