Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bărbat găsit decedat într-o mașină parcată pe Splaiul General Gheorghe Magheru / UPDATE: Din primele cercetări, nu prezintă urme de violență

Azi-dimineață, în jurul orei 08.00, un bărbat a fost găsit în stare de inconștientă într-o mașină parcată pe Splaiul General Gheorghe Magheru. 

Bărbat găsit decedat într-o mașină parcată pe Splaiul General Gheorghe Magheru / UPDATE: Din primele cercetări, nu prezintă urme de violență
Comentează 0

Update 1 Din primele cercetări, nu prezintă urme de violență

Potrivit IPJ Arad, în data de 13 iulie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați despre un bărbat, posibil decedat, într-un autoturism, pe Bulevardul Gheorghe Magheru.

În urma efectuării cercetării la fața locului, bărbatul a fost identificat în persoana unui arădean de 43 de ani, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare.

Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale.


La locul amintit, s-a deplasat un echipaj de ambulanță din partea Serviciului Județean de Ambulanță Arad, care a început manevrele de resuscitare. 

După circa 45 de minute fără rezultat, bărbatul a fost declarat decedat. 

Acesta a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean. Bărbatul avea 43 de ani. 

 

Vom reveni cu mai multe informații. 


Scrie un comentariu

trimite