Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UPDATE| Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni de lângă Liceul IULIU MANIU

UPDATE| Bărbat accidentat mortal pe trecerea de pietoni de lângă Liceul IULIU MANIU
Comentează 9

În după-amiaza zilei de marți, 6 martie, în jurul orei 16,30 conducătorul unui autoturism Ford, care circula pe B-dul Iuliu Maniu în direcția Podgoria, la trecerea de pietoni din dreptul Liceului ”Iuliu Maniu” (actualul Liceu de Informatică) a lovit mortal un pieton în vârstă de aproximativ 60 de ani care, pe lângă bicicletă (după cum afirmă martorii) se angajase în traversarea străzii.

Se pare că în urma loviturii victima a fost aruncată mai mult de 10 metri prin aer, impactul cumulat cu căzătura fiindu-i fatale.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Iuliu Maniu, dinspre Micălaca spre Piața Drapelului, ajungând la o trecere pentru pietoni a surprins și accidentat grav un bărbat de 68 de ani care, în calitate de pieton, se afla în traversarea străzii, pe trecea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost 0,85 miligrame/litru alcoool pur în aerul expirat.

Conform procedurii s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. La scurt timp de la producerea evenimentului victima a decedat. În cauză pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment”, după cum ne-a relatat inspector șef Lorena Radu, din partea IPJ Arad.

Corina Tamaș 

UPDATE 

Șoferul ce, în stare de ebrietate fiind, a făcut accidentul este subofițer de Poliție la Secția din Calea Aurel Vlaicu, la Ordine Publică. Dacă am trăi într-o țară normală, primii care ar fi anunțat profesia șoferului băut, ar fi fost POLIȚIA. Cum însă ne târâm de azi pe mâine o viață la limita legalității într-o Românie a arbitrariului, unde condamnații conduc partide politice și infractorii pun presiune pe legile justiției, a trebuit să aflăm adevărul de la niște bișnițari binevoitori.

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite