Vremea Romania, Arad 10°C

Stiri Arad

Băiatul a murit la o oră după ce s-a întors de la înot. Părinţi, luaţi aminte!

Dupa o zi intreaga petrecuta la piscina, cu siguranta va simtiti extenuat cu atat mai mult daca vorbim despre copii, care sunt oricum extrem de energici pe parcursul intregii zile. Tocmai din cauza aceasta, Cassandra Jackson nu a suspectat nimic atunci cand fiul sau i-a spus ca vrea sa se odihneasca putin, atunci cand a ajuns acasa dupa o zi intreaga petrecuta la piscina.

Băiatul a murit la o oră după ce s-a întors de la înot. Părinţi, luaţi aminte!
Comentează 1

Johnny, in varsta de 10 ani, a mers la culcare dupa o zi solicitanta iar mama sa nu a banuit ca ar putea fi ceva in neregula cu el. Cand a mers sa vada ce face copilul, a ramas socata.

Copilul avea spume la gura si nu putea respira. Dupa ce l-a dus imediat la spital, mamei i s-a spus ca fiul ei avea „un inec ulterior” petrecut in urma inghitirii de apa si ca acest lucru se poate petrece in decursul a 72 de ore. 

Acest tip de inec poate fi fatal daca simptomele sunt ignorate. Daca un copil sau un adult ingereaza, chiar si o cantitate mica de apa de la piscina sau din mare ori lac, plamanii se pot irita determinand aparitia inflamarii acestora. de cele mai multe ori, orice cantitate sau apa prezente in plamani, impiedica pulsarea oxigenului spre vasele de sange.

Daca si fiul dumneavoastra a ingerat prea multa apa, aveti grija la simptome si impiedicati aparitia inecului ulterior, apeland imediat la ajutorul de specialitate. Simptomele pot aparea intr-un interval de 72 de ore.

Iata la ce trebuie sa fiti atenti:

  • Oboseala excesiva dupa inot
  • Respiratie greoaie
  • Iritabilitate sau schimbari de comportament, fara motiv.

 

*Conținutul acestui articol este doar pentru informare și nu se dorește a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic correct, va recomandam sa consultati un medic specialist.

Sursa pentrusuflet.com

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite