Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Jazz în Arad: cea de-a doua ediție a festivalului JazzAr aduce o serie de evenimente interesante

Cea de-a doua ediție a festivalului JazzAr se va desfășura în perioada 26 – 28 mai în Arad, organizatorii evenimentului pregătind cu această ocazie o serie de manifestări interesante.

Jazz în Arad: cea de-a doua ediție a festivalului JazzAr aduce o serie de evenimente interesante
Comentează 1

În prima zi a evenimentului, vineri 26 mai de la ora 20 va avea loc un concert cu grupul coral al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” Arad și un spectacol de chitară și lumini sub genericul Fluidian.

Anul trecut, Fluidian și Petre Ionuțescu au lansat albumul Pendular Emotions, care reflectă o întâlnire profundă între două lumi muzicale, pendulând de la minimalismul ambiental la zgomote abstracte și emoții intense, prin dialoguri intime și seninătatea pură a sunetelor.

Sâmbătă 27 mai de la ora 17 asociația IRR 33 Cetatea Aradului va prezenta un program de reconstituiri istorico-militare, iar de la ora 17.30 va avea loc vernisajul expoziției Muzeului Cetății și expoziția privată „Ordine și Medalii Românești 1866-1947”, iar de la ora 19 vor avea loc concerte cu Edina & Friends, Moonlight Breakfast, Blazzaj și Lupii de foc – Flaming Jazz (fireshow), urmând ca duminică de la ora 14 să susțină un set DJ Bruno Fletter, iar de la ora 19 să se desfășoare concerte cu Zaera George & Friend, Roana Red Project și Fish in Oil.

Printre celelalte acțiuni care se vor desfășura în cadrul acestui eveniment se numără workshopuri, întâlniri cu diverse tipuri de artă, muzicale și nu numai, susținute de elevii Colegiului de Arte „Sabin Dragoi”, studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” dar și de voluntarii diverselor asociații participante.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite