Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Avea dureri insuportabile în tot corpul. Medicii au fost îngroziți de ce au descoperit în implanturile cu silicon ale femeii

Caz şocant în Statele Unite ale Americii

Avea dureri insuportabile în tot corpul. Medicii au fost îngroziți de ce au descoperit în implanturile cu silicon ale femeii
Comentează 0

O femeie a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce implanturile mamare i-au mucegăit. Nu, nu e o glumă. Femeia avea probleme tot mai mari de sănătate, iar medicii i-au pus o mulţime de diagnostice greşite. A avut până la urmă noroc şi a ajuns la un doctor care a salvat-o de la moarte sigură.

Femeia şi-a dorit foarte tare să arate bine. Iar bine, în accepţiunea ei, însemna să aibă sânii mai mari. Tocmai asta era să îi aducă moartea.

Povestea şocantă a început în 2011. Avea deja de doi ani implanturi mamare, când a început, inexplicabil, să se îngraşe. Apoi şi-a pierdut parţial vederea, avea arsuri şi nişte dureri insuportabile în tot corpul. Mai multe răni i-au apărut pe tot corpul. Medicii i-au pus diagnostice peste diagnostice: de la lupus şi artrită până la probleme cu tiroida. Femeia nu răspundea însă la niciun tratament.

Până la urmă, Anne a găsit un medic care a bănuit ce se întâmplă şi i-a spus că trebuie să scoată de urgenţă implanturile. Când le-au înlăturat, imaginea a fost şocantă. Acestea erau acoperite de mucegai.

Imediat după ce Anne a fost operată, starea ei s-a îmbunătăţit considerabil. Acum ea a înfiinţat o asociaţie prin care ajută alte femei în situaţii similare. Iar principalul sfat pe care îl dă, primit chiar de la medicul ce i-a salvat viaţa, nu vorbeşte despre renunţarea la implanturi, ci despre schimbarea lor după 8-10 ani.

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite