Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism căutat în Marea Britanie, depistat de poliţişti de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au depistat un autoturism marca BMW,  în valoare de 3.500 lire sterline, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

Autoturism căutat în Marea Britanie,  depistat de poliţişti de frontieră
Comentează 0

În data de 01.06.2018, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II -Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Iulian Ş., în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Dolj, conducând autoturismul, marca BMW, înmatriculat în Marea Britanie.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat certificatul de înmatriculare emis de autorităţile engleze pentru mijlocul de transport în cauză.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie, de la o persoană de sex masculin care intermediază vânzări de autoturisme. Totodată, acesta a mai declarat că urma să vândă mașina în România și nu știa că aceasta era căutată de autorități.

Mijlocul de transport, în valoare de 3.500 lire, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

 În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite