Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit în Vama Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mercedes, în valoare de 85.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Germania.

Autoturism căutat de autorităţile din Germania, descoperit în Vama Nădlac
Comentează 0

În data de 12.03.2018, ora 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră la ieşirea din ţară, cetăţeanul român Laurenţiu M., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Gorj, conducând un ansamblu rutier format dintr-un autoturism cu care tracta o platformă pe care era transportat un autoturism marca Mercedes.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport de pe platformă figurează ca “bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania, din data de 21.02.2018.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că autoturismul este al unui prieten care l-a rugat să îl ducă în Germania la firma de leasing pentru că nu mai poate să plătească ratele.

Mijlocul de transport, în valoare de 85.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite