Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Autoritățile turce pregătesc un nou val de RELAXĂRI de la 1 iulie. Ce MĂSURI vor fi ridicate

Autoritățile turce continuă să vină cu vești bune. Astfel, potrivit ultimelor informații, țara se pregătește pentru noi relaxari, din 1 iulie, atunci când este de așteptat să fie ridicate o parte din restricțiile impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Măsura vine după ce numărul de noi cazui zilnice a scăzut până la aproximativ 5.000, potrivit unui anunț făcut, luni, de președintele Erdogan. Autoritățile de la Ankara speră că scăderea numărului de îmbolnăviri, împreună cu o accelerare a campaniei de vaccinare anti-Covid, va ajuta la o revenire a turismului.

Autoritățile turce pregătesc un nou val de RELAXĂRI de la 1 iulie. Ce MĂSURI vor fi ridicate
Comentează 0

Odată cu noile relaxări vor fi, practic, ridicate carantina generală impusă pentru zilele de duminică și restricțiile de circulație pe timp de noapte (după ora 19:00), precum și restricțiile care privesc transportul public, relatează HotNews.ro.

În plus de asta, este de așteptat ca programul instituțiilor publice să revenă la normal.

Turcia a început să relaxeze gradual restricțiile severe, lockdown-ul total fiind limitat doar la zilele de duminică, iar restaurantele s-au deschis cu un număr redus de clienți, după ce numărul cazurilor zilnice de COVID-19 a început să scadă accelerat de la un vârf de 60.000 din aprilie.

Președintele Tayyip Erdogan a anunțat însă că spectacolele, inclusiv concertele, vor fi permise doar până la miezul nopții, determinând o reacție puternică pe rețelele de socializare.

Sursa: realitatea.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite