Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Autobergamo” Deva a început în forță Turneul final al Cupei României la futsal U19 de la Arad

Deva- Șoimii Șimand 11-5
Pro Tineret Sighișoara- Dunărea Călărași 3-3

”Autobergamo” Deva a început în forță Turneul final al Cupei României la futsal U19 de la Arad
Comentează 0

 Ieri , la Sala de sport ” Mihai Botez ” a Universității Aurel Vlaicu Arad, după câteva cuvinte adresate echipelor și spectatorilor din tribune de către rectorul UAV, prof. dr. universitar Ramona Lile ,echipa cu cea mai puțină experiență în futsal-ul românesc , Șoimii Șimand, a rezistat onorabil doar prima repriză. Jucătorii lui Daniel Mărcuș au reușit să mențină un rezultat cât de cât strâns pînă la pauză, însă pregătirea fizică superioară și experiența unor jucători care evoluează și în echipa de seniori a celor de la Deva, au dus în final scorul de 11-5 în favoarea echipei Autobergamo Deva

Acesta a fost prima partidă a zicare a început la ora 17,  după care, de la ora 19, în teren au intrat două echipe mai echilibrate, din cealaltă grupă, Pro Tineret Sighișoara și Dunărea Călărași. Joc dârz, cu contestații și de-o parte și de alta ale unor decizii luate de arbitri, dar rezultatul final  de 3-3 a fost pînă la urmă echitabil.

În tribune a urmărit ambele partide și selecționerul echipei naționale de juniori U19, Endre Kacso.

 Astăzi de la ora 17 vor evolua Imperial Wet Miercurea Ciuc - Autobergamo Deva, iar de la ora 19 , United Galați - Pro Tineret Sighișoara.

Galerie foto (20)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite