Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Auto Schunn 30 – o poveste despre succes și performanță în România

Auto Schunn 30 – o poveste despre succes și performanță în România
Comentează 0

Compania Auto Schunn a sărbătorit 30 de ani de activitate pe piața auto din România. Evenimentul a fost marcat joi, 23 martie, la sediul de pe Șoseaua Sibiului, nr. 71, din Șelimbăr, unde reprezentanții companiei, alături de invitați și reprezentanți ai mărcilor Mercedes Benz Daimler Truck&Bus Romania și IVECO, au inaugurat extinderea noi locații din Sibiu.

Autoturisme și autovehicule comerciale la cele mai înalte standarde de calitate și confort

Gazda evenimentului a fost cunoscutul prezentator TV Dan Negru. Într-o atmosferă de sărbătoare, Auto Schunn a tăiat panglica care a marcat extinderea sediului de la Sibiu, moment urmat de discursul proprietarului firmei, domnul Jurgen Schunn.

„Bună seara stimați oaspeți și bine ați venit la Auto Schunn. Va multumim pentru prezenta si ne bucuram sa sarbatorim impreuna 30 de ani de existenta a companiei nostre. Toate eforturile noastre au dus la dezvoltarea afacerii, loialitatea clienților care ne-au însoțit cu încredere pe întreg traseul nostru spre profesionalism și excelență. Alaturi ne stau si parteneri nostri de bussines cum sunt Mercedes - Benz România , Daimler Truck & Bus Romania SRL, Mercedes - Benz Financial Services, IVECO România, Banca BRD. Ne bucurăm de încrederea partenerilor noștri construind împreună un viitor sustenabil în perspectiva erei digitale”, a declarat domnul Jurgen Schunn, președintele grupului Auto Schunn.

„Ne dorim să păstrăm standardul și nivelul de calitate conform așteptărilor clienților noștri”

Prezent la eveniment a fost și Cristian Drăgan, reprezentant Daimler Trucks & Buses România, care i-a felicitat pe Jurgen Schunn și pe Elena Kovacs, directorul general al companiei, pentru performanța pe care au atins-o în acești 30 de ani.

„Mă bucur enorm ca în ultimii 25 de ani să lucrez și să fiu alături de oameni ca domnul Schunn și ca doamna Kovacs. Felicitări pentru ceea ce faceți, pentru ștacheta pe care o păstrați și o țineți în permanență la cel mai înalt nivel. În continuare Daimler Truck & Bus se sprijină pe pilonul care se numește Auto Schunn. Felicitări și spor la treabă”, a declarat acesta.

Din partea IVECO, pe scenă a luat cuvântul domnul Eduard Jiroș care a vorbit despre importanța parteneriatului cu Auto Schunn și menținerea serviciilor de calitate pentru îndeplinirea satisfacției clienților.

„Mă bucur și mulțumesc în numele IVECO România și a echipei pentru invitația de a fi prezenți la acest eveniment special. Nu este doar un eveniment, o sărbătoare pentru Auto Schunn, ci este un moment în care repunem pe harta rețelei IVECO în România un punct strategic, un punct care în trecut a reprezentant pentru clienții din zonă locul în care serviciile de vânzare și post vânzare au fost la îndemână. Cu această ocazie, prin parteneriatul pe care l-am început acum câțiva ani cu echipa Auto Schunn, reușim să continuăm tradiția IVECO în această minunată locație și ne dorim să păstrăm standardul și nivelul de calitate conform așteptărilor clienților noștri și, totodată, așteptăm din partea echipei să fie alături de noi în această călătorie, în ultimii ani destul de provocatoare, dar plină de rezultate. Le dorim să se bucure de acest sediu minunat și să ne reprezinte în continuare în această zonă cu potențial foarte mare în România”, a adăugat acesta.

Evenimentul a inclus și  momente artistice, iar cei prezenți au putut admira și câteva tablouri din colecția profesorului Radu Velica.

Auto Schunn – o poveste despre succes și performanță

Compania Auto Schunn a fost înființată în anul 1987 în Germania, Westendorf, de către Jurgen Schunn. În anul 1993 s-a înființat în România primul centru Auto Schunn, partener autorizat Mercedes Benz

Auto Schunn are în componența sa una dintre cele mai profesioniste echipe în domeniul auto, cu o vastă experiență. Nu doar experiența diferențiază membrii  Auto Schunn, dar și spiritul de echipă.  Nu există probleme pentru care specialiștii să nu aibă o soluție. Cu servicii personalizate de reparații auto și de întreținere, Auto Schunn garantează păstrarea valorii și a fiabilității, indiferent dacă este vorba despre un autoturism, o autoutilitară, un microbuz, autobuz, autocar sau de un camion Mercedez-Benz sau IVECO.

Portofoliul de produse si servicii oferite la reprezentanta Auto Schunn Sibiu cuprinde: centru autorizat de service Mercedes-Benz pentru autoturisme, autoutilitare, autobuze, camioane și transportere, centru autorizat de vânzări și service auto IVECO, consiliere și vânzări autoturisme rulate, consiliere și vânzări autovehicule comerciale rulate, service autorizat multimarca Bosch Car Service si partener autorizat Toll Collect.

Povestea Auto Schunn continuă, vă invităm să faceți parte din ea.

 

(sursa: Turnul Sfatului)

Galerie foto (48)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite