Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au intrat cu mașina în peretele bisericii, într-un copac și au condus băuți; unde s-au întâmplat toate acestea

Un bărbat din județul Timiș care se afla la volanul unei mașini bine îmbibat cu alcool, a făcut-o de oaie la Șeitin. Grăbit tare, potrivit unor informații din cauză că ar fi fugit de Poliție, a intrat cu autoturismul în gardul bisericii din Șeitin.

Au intrat cu mașina în peretele bisericii, într-un copac și au condus băuți; unde s-au întâmplat toate acestea
Comentează 0

„În seara zilei de 23 februarie a.c., un bărbat de 42 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Șeitin a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu peretele unei biserici din localitate. În urma testării cu apartul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului, polițiștii Secției 2 Rurală Arad au întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis și distrugere”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

De altfel, sfârșitul săptămânii trecute a fost unul cu destule evenimente pe drumurile județului. „La data de 21 febrarie a.c., un tânăr de 16 ani a condus un  autoturism pe strada Minervei, și în dreptul unui imobil a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale, însă tânărul a fugit de la locul daptei, fiind depistat de polițiștii Biroului Rutier la scurt timp după incident.

Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au depistat un bărbat de 43 de ani, din Șicula în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, pe raza aceleiași localități, având o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-au recoltat probe biologice. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale”, mai susțin polițiștii.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite