Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au început operațiunile de dezinfectare a aleilor, trotuarelor și intrărilor în blocuri

Viceprimarul Ionel Bulbuc anunță că au început operațiunile de dezinfectare a aleilor, trotuarelor și intrărilor în scările de blocuri. Echipele firmei care a câștigat licitația organizată de Primărie vor lucra astăzi și mâine în toate cartierele din municipiu.

Au început operațiunile de dezinfectare a aleilor, trotuarelor și intrărilor în blocuri
Comentează 0

„Sunt vizate zonele de alei, trotuarele și intrările în scara blocului. Având în vedere că se lucrează cu substanțe toxice, a trebuit să apelăm la sprijinul unei firme specializate, ce a fost desemnată în urma unei licitații. Am fi dorit să executăm aceste lucrări cu o societate subordonată, caz în care le-am fi început imediat după intrarea în vigoare a ordonanței militare care a stabilit aceste obligații în sarcina autorităților locale, dar legea nu ne-a permis”, a declarat viceprimarul Ionel Bulbuc.

Mai trebuie spus că licitația pentru desemnarea societății care va livra dezinfectantul, dozatoarele de dezinfectant și urmează să le monteze în blocurile din municipiu este în desfășurare. „Pentru a fi mai eficienți căutăm o societate care să ne pună la dispoziție și dezinfectantul, și dozatoarele, dar și să le monteze”, a încheiat Bulbuc.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite