Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Au condus sub influența alcoolului și drogurilor

Polițiștii rutieri au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, mai multe acțiuni pentru prevenirea accidentelor cauzate de consumul de alcool și droguri.

Au condus sub influența alcoolului și drogurilor
Comentează 0

Un tânăr de 21 de ani, din Bârsa, a fost depistat pe D.N. 79/A, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența drogurilor. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de metamfetamină.

Un bărbat de 46 de ani, din Arad, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în Vladimirescu. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 1,36  mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Cu o valoare în etilotest de 1,06 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a fost depistat, pe D.N. 79/A, în Bocsig, un bărbat de 49 de ani, din localitate.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau autovehicule, sub influența alcoolului: pe D.N. 7/B, în localitatea Turnu, un tânăr de 26 de ani, din Peregu Mic, cu 0,86 mg./l. alcool pur în aerul expirat; în municipiu, pe Bd. Revoluției, un arădean de 57 de ani, cu 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat, și pe D.J. 682, în Sânleani, un arădean de 49 de ani, cu 0,62 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabiliri cu exactitate a alcoolemiei și substanțelor consumate, șoferii fiind cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În după-amiaza zilei de 1 octombrie a.c, un bărbat de 33 de ani, din Lipova, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice, pe numele său fiind întocmit un dosar penal în acest sens.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite