Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ATENŢIONARE METEO: Vremea se schimbă radical. Frig, vânt şi ninsori locale

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de răcire accentuată a vremii și intensificări ale vântului, care va intra în vigoare marți, la ora 13,00, și va expira joi, la ora 13,00.

 

ATENŢIONARE METEO: Vremea se schimbă radical. Frig, vânt şi ninsori locale
Comentează 0

ANM a emis, luni, o informare meteorologică pentru trei zile. Potrivit meteorologilor, în intervalul 29 decembrie, ora 13.00 – 31 decembrie, ora 13.00, se va produce o răcire accentuată, cu intensificări ale vântului şi ninsori locale.

Astfel, începând de marţi, 29 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuată în zilele de 30 şi 31 decembrie, când se vor înregistra maxime preponderent negative în toate regiunile şi minime sub –10 grade, îndeosebi în nordul şi centrul ţării.

În intervalul menţionat, vântul va prezenta intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, precum şi la munte, dar în special pe litoral, unde viteza la rafală va depăşi 60...70 km/h.

Temporar vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ, ninsori în zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali şi predominant ninsori, pe arii restrânse în sud-vestul, sudul şi estul ţării. Izolat se va semnala polei.

Până în jurul datei de 3 ianuarie 2016 vremea se va menţine rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în centrul, estul şi local în sudul teritoriului. În extremitatea de sud-est vântul va continua să prezinte unele intensificări.

Sursa romaniatv.net

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite