Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

ATENȚIE, șoferi! Se închide traficul în centrul orașului

Șoferii vor trebui să evite o parte din zona centrală a orașului, în următoarea perioadă, pentru că traficul va fi redirijat pentru a se putea organiza evenimentele din cadrul Zilelor Aradului.

ATENȚIE, șoferi! Se închide traficul în centrul orașului
Comentează 0

Conform unui comunicat de presă remis de primărie, pe perioada manifestării ”Zilele Aradului”, traficul autovehiculelor în zona Pieței Avram Iancu va fi redirijat. Astfel, se închide accesul auto spre Piața Avram Iancu dinspre bulevardul Revoluției (din dreptul străzii Vasile Goldiș) începând de miercuri, ora 10, până duminică, 28 august, ora 24,00.

Pe strada Unirii se modifică sensul de circulație începând de miercuri, ora 10, până în 28 august ora 24,00, respectiv accesul va fi dinspre bulevardul Revoluției (Teatru) către bulevardul Decebal, iar tronsonul  dintre bulevardul Decebal și bulevardul Dragalina va fi închis traficului.

Târgul Estival, care se deschide joi,  este una din cele mai animate și apreciate manifestări din cadrul Zilelor Aradului. Anul acesta, târgul se desfăsoară doar în Piața Avram Iancu, nu pe bulevardul Revoluției și pe strada 1 Decembrie 1918, cum s-a întâmplat anul trecut.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite