Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Atac fără precedent la adresa românilor! Parlamentar spaniol: „Trebuie alungați în șuturi”

O membră a parlamentului spaniol a lansat un atac fără precedent la adresa românilor din Granada. Macarena Olona a declarat că românii „trebuie alungați în șuturi".

Atac fără precedent la adresa românilor! Parlamentar spaniol: „Trebuie alungați în șuturi”
Comentează 0

Macarena Olona, deputat pentru Granada și secretar general al Grupului parlamentar Vox din Congresul Deputaților, a spus că românii care locuiesc fără forme legale „trebuie alungați cu șuturi în fund în momentul în care ocupă clădirile”, aceasta referindu-se la situația înregistrată în cartierul La Chana din Granada.

Olona spune că guvernanții „au o politică ce se îndepărtează tot mai mult de nevoile spaniolilor”. „Acești politicieni nu au zone românești în cartierele lor, oameni care locuiesc ilegal în case și care generează probleme serioase de conviețuire, așa cum se întâmplă în Chana”, a spus Macarena Olona, potrivit presei spaniole.

Macarena Olona a precizat că rezidenții spanioli au plecat din cartierul nemordenizat, pentru că imobilele nu aveau nici măcar lifturi, acestea fiind „ocupate progresiv în majoritate de populația românească”.

Olona a făcut personal o vizită în acea zonă și a afirmat că au apărut „depozite ilegale de fier vechi care implică probleme de insalubritate și securitate”.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite